Sunday, April 17, 2011

Beauty as far as you can see..

Salam.

cik nana ni dah jadi pemalas tegar nak conteng2 kt apple merah ni. padahal cuti dah lame sejak lepas habis paper audit 12 hb hrtu. sonok nya rase cuti ni kan? legaaa..beban di bahu sume dah jatuh..tolong jauh2 ye segala buku2 pelajaran..time to fokus!! fokus for holidayy..hihi..

Semester Break : 12 april-8 may 2011


insyAllah nak ambil short sem sebab nak cepat2 habis..cik nana ada lagi 16 subjects to complete my bachelor's degree program plus 6 months practical..rasa macam lame je lagi walaupun pejam celik pejam celik je nanti dah habissss..yuhuuuu...



my sweety roomates from left : cik zaza, cik nana , & cik Ada (=



lebih kurang 3 minggu juga cuti semester kali ni. hajatnya di hati nak ambil corporate finance dengan english for academic purpose (eap), tapi sekarang cuma subjek CF je yg dapat register.walaupun mcm dah trauma sikit dengan subjek finance sebelum ini iaitu business finance sampai menjadi igauan ngeri dalam mimpi indah cik nana..tapi apakan daya..


semalam hantar my sister pergi interview ke Intec Shah Alam..beliau dapat tawaran Asasi TesL (teaching english as second language) Uitm..jadi smlm ada ujian bertulis..kena tulis essay about facebook danger..i bet mesti semua calon terharu dan excited utk menjawab..haha..kemudian interview mcm biasa la..lama juge dr 8.30 pagi sampai 1 tengahari..walaupun uitm sediakan dewan utk menunggu, tapi cik nana tido dalam kereta..kepenatan sgt..tunggu my sister call baru cik nana bangun..

lepas tu kitorg (me, my mum and my sister) heading to Kota Damansara..cik nana teringin nak makan j.co donuts..selalu bile teringin je mesti cari kt Giant Kota Damansara..lepas tu kami singgah makan kt kenny rogers...mula nya teringin nak minum 1 minuman yg ada daun pudina tu, tapi tak de pulak..kalau ada roger2 saye ye?hihi..

dalam pukul 4 ptg baru gerak pulang..cik nana la jadi driver utk mereka pd haritu..sungguh penat dan balik rumah teros pengsan...ZzzZzzz....











p/s : ceritaa vacation belum update lg..rindunya!!~
www.tips-fb.com

9 gigitan apple:

Adelene said...

Discover great updates recommended and reviewed by the community from tech related to lifestyle and traveling at Kendra Bing. You'll be amazed to uncover news and articles which you otherwise wouldn't have.

Also, grab the opportunity to promote your blog postings at http://kendrabing.com for FREE while being discovered by whole lot of other like-minded people. On top of that, any of your interesting posting will stay longer on the frontpage thus achieving better audience-exposure in the long run.

Kendra Bing is the perfect portal for the right source and inspiration for your next blog posting with its massive influx of the freshest and juiciest writing materials.

JOIN today! It's FREE, quick and easy. Most of all, sharing at Kendra Bing is sexier.

Cik Kyla said...

assalamualaikum nana,

nnti praktikal dkt mne? ;)

Dee Subadi. said...

amboi cik nana kite. macam tak caya je ko dah ade lesen kete. muka ko mcm muka org takleh berdikari taw. wakakakaka! jahat tak aku? :P btw, kaya ko ea, kemain lg makan kenny's lah, j.co lah. apepun big apple is the BEST !!! :P

TheSyafiq Mokhtar said...

kim salam kat cik tu.. :P

.Cik Nana. said...

kyla : waalaikumusalam..belum decide lg nak practical..insyallah kt mane2 tempat yg sudi terima..hee..

dija : huit! kemain ko ckp muke aku xley nak berdikari yer...! kurang hasam sket di situ..haha..skali skala je makan..bile teringin..

bro sapit : yeay! cik Ada.. :P

hafeez said...

all da bez....danbo tu sungguh cute...:-)

Cik Kyla said...

dlu kyla internship dkt menara TM, bangsar tu... klu nana nak address company utk internship kyla ada.. nnti kyla email nana...

ke nana dh ade company nk internship? :D

Cik Kyla said...

maksud kyla list of company utk internship :) klu nk la...

Cik Kyla said...

hantar je resume... so far byk jgk company balas. :) pilih yg terbaik keh.

Kyla dah hantar dkt email nana tau :)