Tuesday, October 26, 2010

selamat hari ulang tahun saye!


Salam.

Ape khabar kamu semua?lame kan cik nana xconteng2 kt blog apple merah ni. almaklumlah dah hujung2 sem ni mmg agak keterbatasan utk menulis. pastu kalau tulis blog ayat cam tah hape2 sket. tak berseni la katekan.haha.

bebaru ni bersamaan 25 oktober 2010, kami 1 group pergi ke Sultan Abdul Aziz Shah Airport Subang Jaya atas dasar utk menyiapkan project assignment business finance kami dengan interview 2 orang dr department investor relations kt Malaysian Airline System Berhad. tak sangka gak dapat setelah dah mencube berpuluh2 company..ya Allah..terus terang cik nana katakan, nilah assignment yg paling menduga perasaan..malah jiwa dan raga juge terseksa..

Lecturer pulak nak public listed company yg dalam Bursa Saham je..sudah tentu2 la company yg besar dan pasti susah prosedur utk wat interview..it really takes time..melainkan ade orang dalam..tapi kami dpt agak lambat juga..cik nana dan group dah mencuba lebih 30-40 companies tau tak?alhamdulillah di saat2 akhir MAS setuju utk di interview.itupun sehari sebelum kami kena submit assignment. ape2 pun cik nana lega semua dah berakhir..sesungguhnya kata2 ni tak cukup utk menggambarkan kesusahan dan kepayahan utk menyiapkan projek ini. budi baik semua yg terlibat dan memberi kerjasama dlm projek cik nana ni memang tak dapat di balas..thanks a lot.




Pass masuk ;)


All of us with the management trainee of investor relations ; cik Hanimas Ayu
[thanx sbb very kind in helping us! ;) ]

26 October 2010


yeay!! ni dia birthday girl! ;) i'm already turning 21 years old on 25.10.2010~


fuhhh! xleh besa lg ke lilin tu?haha..thanks my dearie roomates!


nana with zaza :)


nana with ada :)

cupcakes & a card from zaza. thanks yea!

terkejut juge td, tengah baring setelah kepenatan baru pulang dr menyiapkan dan menghantar assignment business finance yg di atas tu ; [sila rujuk pernyataan di atas.hehe], tibetibe dengar ade org nyanyi lagu hepy besday pastu bwk lilin + cupcakes! haha..my roomates rupenye..pale yg cam berat tu terus ringan jap..thanks yea korang semua..tapi ape2 pun cupcakes ni xabes2 dimakan lg..




p/s: thanks for the very big help & minnie t-shirt. yuhuu!
www.tips-fb.com

12 gigitan apple:

Dean Winchester said...

waaaaaa! lame tak update!

soffea said...

happy belated birthday ya cik nana ;)
sedap nmpak cup cake tu. lilin tu paling terselah okies. hehe.

p/s: takde terjumpe pilot ensem ke kat MAS tu? hehe.

Leya said...

happy belated birthday nana =)

.Cik Nana. said...

Dean- tau xpe! hehe.

kak soffea- thanks yea! lilin tu unik kan?hehe..pilot xjumpe la.. ;p sbb masok ofis jew..

leya-thanks!

MuNsYi SaMa said...

Happy belated birthday..sorry lambat wish.

and all the best in your exams. :)

.Cik Nana. said...

munsyi - ni sorg lg lmbt! adeyhh..thanks yea..u too!

FarhanaDr said...

lama tak nampak adik sorang ni.. hepi belated besday dear.. all the best untuk study dan life ye.. :)

.Cik Nana. said...

kak farhana- thanks yea!! ;) mmg la lame xnmpk sbb xmasok blog nana..hehe..

g4dyz.h34rt said...

happy belated besday ;))
may GOD blessing u eva ;))

Abdul Mu'in Bin Mukhni said...

selamat hari lahirr kak.~

Cik. Bena said...

hepi besday ye nana ! heee~ =)

asfira aminuddin said...

nana! hope x lambat lagi. happy bday! and good luck utk suma exam okey. :)

P/s: BF punye esemen mmg susah gila kot. :(