Friday, December 4, 2009

.yang di tunggu-tunggu..

salam~

lama juga tak conteng2 kt belog apple merah kesayangan saye ni..post yg sebelum ni harap di maafkan sebab mengandungi unsur2 yg tidak elok utk kesihatan semua..*termasuk saye.hee*,just leave it okay??

ahad ni saye dah pulang ke campus semula.tak sabar nak jumpa semua orang yg saye nak jumpa sgt.yer la,3 minggu cuti langsum xketemu..haha.jgn komen ape2 ye kawan2 kalau tengok badan saye maintain mcm haritu..

alhamdulillah,result exam utk semester I 2009/2010 dah selamat saye tengok..kepada sesiape yg blum dpt tengok result anda,harap bersabar la ye..masalah teknikal seperti itu memang tak dapat dielakkan..




Saye redha dgn ape yg saye dpt.sesungguhnye ape yg saye usahakan itulah yg saye dapat..cuma ;

i) Principles of Macroeconomics saye dapat B. haha. ini mmg saye dah jangka sgtsgt! tak berapa nak minat subjek economics ni..cuma tersasar sikit la..

ii) Fiqh for Economists I saye dapat B+.agak kesedihan jg sbb memang target A..carry marks agk okay dan rasanya masa final tu boleh jawab dgn confident,tulis pon berjela2..haha..takpelah..one of my fav subjects ni..


Yang lain tu no komen..but the most subject saya suke adlh Management Accounting (MAF), sbb lecturer saye namanye Dr Hairul Azlan sgt sporting dan best! sesiape yg bakal amek subject ni silalah pilih beliau k!

ingatkan untuk subject Cost Management(CM) saye nak amek kelas beliau pd semester depan,tapi rasanya tak berpeluang kot..jadual kelas saye dah fix.. :(




jap jap! iklan motivasi..



Nota utk diri sendiri : U can push urself to be strong cik nana! Do the best u can..




nota hati : alhamdulillah mencapai target..

www.tips-fb.com

11 gigitan apple:

nur nina said...

wah! hebat2!! good luck! hope cgpa pun 3.5> ameen~

nur nina said...

wah! hebat2!! good luck! hope cgpa pun 3.5> ameen~

.Cik Nana. said...

thanx..:)

Anonymous said...

c0ngratz nana!!! tingkatkan usaha...=)

-ezzaty saadah

.Cik Nana. said...

thanx zaty..miss u..:(

aliah said...

husna.. cOngrats! ;)

Farhana said...

Not bad gak dik nana.. Heehee.. Usaha lagi akan dtang.. Bg 4.00 dlam tgn yek.. Huhu.. ;)

riBEna said...

wahhh nana! tahniah2!
mencapai target tuk 3.5 ke ats ekkk
huhuh!
zra plak bedebar nk tguuu result zra
huhuhu~

pauhputik said...

huhuhu bestnya kalau dapat result camni

kawe x ajim show result sebab result atas paga sokmo

malu wes waso

mr coklat said...

budak pandai.. alhamdulillah.. beruntunglh sidi.. =p hehe..

Amieynna Amin said...

cik nana..
congrates..
deanlist tu..
bleh belanja akak ni..
dekat je kot uia ngan um..
heeee...

_salam singgah_