Thursday, June 11, 2009

.13th day ; peminat Manchester United

university abg alwi!!

at the stadium ; masuk stadium tu ada tour guide taw.kena bayar £8 seorang utk 1 jam tour

me wif Ronaldo pics! ok la tu walapun tak dapat jumpa dia.hehe

Primark ni mcm Mydin la kalau kt Msia.primark ni kira mcm 1 bintang la.u will see many ppl walking around holding primark paperbags.the price is cheap.tp kalau mcm kedai topshop,topman or zara tu kalau kt sini kira mcm kedai biasa je.dapat 2 from 5 bintang.cuma kalau kt Msia tu harga kt kdai top shopnya lg mahal.


abg hassan was there! wif rangka dinasour in the museum manchester. he is going to graduate in mechanical engineering this july. student University Of Hull. congratz to him!! & thanx for being nice to us!


ni Abg Alwi. second year Medical Student at University Of Manchester. abg alwi ni my coach when i was taking SPM.abg alwi ajar cik nana add maths & maths for 2 years.thanx a lot for the big help!!dulu cik nana trok sgt maths.alhamdulillah sekarang dah okay walaupun takla terer sgt.he got straight A's in SPM 2004.



ni gambar kt Old Trafford Stadium ; - 5 stars stadium which was built 100 years ago.capacity around 76 thousand people.ni tempat club manchester united main football.can u see me in front of the stadium??


beg kalerful ni mmg cantek! pandang pertama da terjatuh hati.hehe.beli kt kedai kasut clarks £ 7 pounds at holloway road. bila abg hassan cakap kalerful ni adlh trademark utk yg "suka kaum sejenis/homosexual" tu kt sini baru cik nana taw.haha.patut le bila jalan ada org2 pandang pelik.patutnya kena tampal note kt beg tu tulis "I am NOT what u think" haha



ni tempat christiano ronaldo suka duduk di dressing room.

ni tempat shopping yg agk besar la jugak




strawberry smoothies wif real fruits sgt best!! & kt bawah tu kedai poundland.everything is £1.mcm kt Msia pun ada kan?? kedai 2 ringgit kot.not sure!



makanan arab.best jgk. £4 utk 1 set ni. makan 2 orang pun kenyang!

ini gmbr cik nana dgn bunga. ni masa kt eiffel tower.diambil oleh abg hassan!


bestnya tengok both of them *abg hassan & abg alwi* dapat opportunity studying abroad.like abg alwi said " belajar luar negara merupakan nikmat terbesar di dunia!!".btw, all the best to both of them..& thanx a lot for being our tour guides...


Cik Nana
Sheffield, England United Kingdom


www.tips-fb.com

6 gigitan apple:

Nurul Nadia Abdullah said...

warghh..best nyer..dapat gmbr ngan ronaldo..picha pun jadi la..biler nak balik ni??hehhee..jelesh cuti lama2...nadia dah nak dkt final dah..wish me luckk

milimilo said...

lama tak melawat sini..sumpah jeles..kenapa murah2 sgt brg kat sane.. T_T

fawwaznuha said...

nana, jalan sakan sih...
xugat km kat msia dah kew...
heehee...peace !!!
miz u alwaz...=)

-ezzaty saadah-

cik shaz said...

glory2 man utd!!!

-cik shaz-

Dba RafiQ said...

sedap3..nak jugak~~ hee..
aku x minat mu..aku minat um..
(ape tu?)

.Cik Nana. said...

um?university malaya??