Thursday, May 7, 2009

.nak pakai ni masa bertunang.

Bismillahirrahmanirrahim


sy xtau nak cakap camana. tak tau nakatau .tadi van pos laju sampai betol2 kt depan rumah sy.hon hon banyak kali.tp sy buat bodo kot.ingat salah rumah.kahkah. *bgos btul bdk neh*.pastuh dengar org bg salam lg.sy pun jenguk la kt pintu n ckp :


saya : yer? *jenguk kt tepi pintu je.padahal dah nampak van pos laju yg besar gedabak parking kt luar umah*

pakcik posmen : cik ni nurul husna ke? *nada mcm keras sket*

saya : haah sy. *buat muke blurr.rasa mcm nak lempang je muka diri sendiri.hahahah* pastu cepat2 pakai tudung n keluar amik n sign kt kertas yg pakcik tuh bagi.




sy lapar!!!




apa ntah?







selendang hitam


hmm..baunya sgt wangi *bdk kaki perasan tolong la jgn perasan lagi.sy terpaksa accept sbb dah sampai kt rumah.kalau ingat lagi post2 sy yg sebelum ni cakap ape."


since now mmg sy dah suka sgt pakai tudung jenis selendang & tudung ekin tu sbb ekceli lagi senang nak pakai dan selesa.i think i want go for shopping again! nak spend nak spend *dlm hati : wey borosnye ko!*.takde lah.sebenarnya nak cari sedikit barang-barang dan clothes to wear when go for vacation end of this month..


and now i realize that TIME WILL HEALS..


Ketika orang lain bergantung pada dunia, gantunglah dirimu hanya kepada Allah.


Ketika orang lain merasa gembira dengan dunia, jadikanlah dirimu gembira kerana Allah.


Ketika orang lain merasa bahagia dengan kekasih – kekasih mereka, jadilah dirimu merasa bahagia dengan Allah.


Dan ketika orang lain pergi mengadap raja - raja dan para pembesar mereka untuk mengais harta dan mencintai mereka, jadikanlah dirimu betul – betul mencintai Allah.”






www.tips-fb.com

8 gigitan apple:

missyaLiah said...

oppss.. husna.. bile nk tunang?? npe xbgtau.. sob3.. :(

.Nana. said...

alia - akan diumumkan.hehe :D

mr coklat said...

suke kate2 akhir tu.. nk leleh pon ade gak.huhu..

^_^

wutevr tahniah ler kalo betui.. hekhek.. peace!!

I n n z said...

nana nk btng ?
*kelip2 mate*

sape bg ?
dak uia erk ?
hehe

Insomnia Guy said...

fuyooo....
nak betunang dah...congratss....
hehehehe... :)

ezaty saadah said...

nana ayu...=)
i kn0w ur tunang..
h0pe dpt dia taw...
suke sgt kal0 k0rang ber2 btunang...
xper2, xsabar nak jumpe dia nnti...
ngeee...hehee...=)
nurul h usna & muhd ..........(xde kne mgena ngan titik taw)...
~zaty c0mey, haha...

pauhputik said...

wah dah nak tunang upenya......



sapa budak laki yang perasan dan jangan perasan lagi tuh????

pauhputik said...

ops silap, budak kaki perasan upenya..... :p