Wednesday, April 15, 2009

.selamat bercuti!yehaa!.


Bismillahirrahmanirrahim


HAPPY HOLIDAY guys!! *melompat-melompat*.89 hari sy akan bercuti dr sesi pembelajaran di UIA yg tercinta~.starting 15 APRIL - 13 JULAI 2009.lama tak??haha.kes tak ambil short semester la ni.kalau ambil short sem 4/5 ni dah mula belajar balik.cuti 2 minggu je.lagi dasyat sape yg pergi BTN kt Langkawi tu.cuti 8 hari je.kesian..*gelak jahat*hahaha


gelak-gelak pun nnt sy kena ambil short sem lepas ni.kalau nak major accounting mmg confirm kena ambil short sem setiap tahun.itu bermaksud juga setiap sem sy hanya dpt cuti 2 minggu je tau!disebabkan masa praktikal dah dilanjutkan dr 3 bulan ke 6 bulan.bygkan senior2 sebelum ni cuma praktikal 3 bulan je.skang ni kitorg lak kena 6 bulan.dan ada juga semester yg sy kena ambil banyak subjek.mungkin sampai 21 credit hours (7 core subjects).berat tu!sekarang ni 5 subjects pun rasa macam nak pengsan dah.waa.bak kata imah dah berakhir penderitaanku..


dengan 89 hari cuti ni banyak plan sy nak buat.tak boleh la biar otak ni beku je.


membaca?

memasak?

bersenam?

travelling?


apa-apa saje aktiviti yg boleh memberi manfaat pd diri ini akan cuba sy lakukan..jom belajar buat kek tiramisu nak tak??sy teringin nak makan kek ni..cam sedap je tengok..hehe




zaty comey cepatlah online..bleh chatting-chatting.nana dah free ni.luv u!!hehe :).xsabar nak tunggu zaty datang umah nana & bleh pegi book fair sesame..u alwayz my bez fren too..


p/s: kt wangsa maju lg.esok baru pulang ke rumah.cant wait to meet my lovely kucing,mimi!nak hug kuat-kuat!


www.tips-fb.com

3 gigitan apple:

Anonymous said...

best tak uia? _spm leaver08

.Nana. said...

of coz la best..
jom ramai2 masuk uia..
^_^

Anonymous said...

lala