Saturday, February 21, 2009

.donut.


Bismillahirrahmanirrahim

im really exhausted.kepenatan dan kesibukan menghambat diri ini.bak kata lecturer subject management,if ure busy means ure productive.haha.dah 2 minggu tak pulang ke rumah.minggu depan pulak ada program biro tatanegara lagi.hminggu depan pun ada lg 2 test.accounting & business maths.

harini masa halaqah kitorg tengok movie tajuk "CHILDREN FROM HEAVEN".mmg sedih gile cite tu.korang patut tgk la.Its an Iranian film.movie tu sebenarnya ada kaitan dengan tajuk halaqah minggu ni.pasal UNITY OF BROTHERHOOD.

waaa.minggu depan kena hafal surah depan naqibah & sy diberi tugas jd fasi utk conduct halaqah next week.tak tau nak cakap apa.dah la ada foreigner 2 org dr china.kena wat skrip ni.
Dalam minggu ni juga dah dapat result test 1 utk financial accounting & business mathematics.the result was okay.alhamdulillah.hope to get a better result in the next test soon.(i have to admit i did silly mistakes especially in business maths paper).

nothing much to say.esok(22/2/2009) sy ada program 1st mentoring utk AKHI CLUB & pada malam nya ada konsert dr HIJJAZ & FAREAST di main auditorium IIUM.sempena minggu Zikrul Maut.banyak bazaar dibuka sepanjang minggu ni.

Last but not least, "Every Soul Should Have The Taste Of Death"



www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

bee said...

sedapnye donut tu

Abdul Wafi said...

big apple, fuh, feveret.

U, im not the type of good person,

but idk why, bila bukak blog u ni je,

i rasa macam very peacefully.

walau tgh marah ke, but its so sudden,

your blog is cool and peacefully.

.Nana. said...

thanx abdul wafi.keep visiting my blog if u feel free to do so. :)
& now im craving for the big apple lah!! :(

Najwa said...

hello akak husna =)
beshnye program ni :D
saye rindu akak.......
huhu =)