Sunday, November 2, 2008

.sho hepi.


Masa : 9.37 Pagi
Hari : Minggu
Lokasi : Rumah

Assalamualaikum !

awal tak sy bangun harini? mandi pun dah sudah ni :).semalam keje sy duk menampar nyamuk je,adoy gile bengang la! lengan tgn dan kaki sume jd mangsa~sy sumpah dorg jd berudu baru taw.haha.sok dorg dah besaq bleh la panggil hujan.ye x? :P.tau korang pun suka tido time hujan kan?haiyaa~oh ye semalam sy dah berjaya install the sims 2 in my pink lappy~oh berbunga riang di hatiku ini! im damn bored this holiday okay?kalau ada game boleh di main at least bleh la ilangkan kebosanan ini.



*sila tekan gambar ini utk gambar yg lebih jelas*

ada icon the sims 2 :D .oh ye.dlm pukul 10.15 pagi ni kena gerak g bukit jelutong shah alam.(rumah my aunty)ada doa selamat nak g haji dan my cousin nak spm this year.mcm malas sket nak pegi sebenarnya tapi xpelah.pergi saje lah~


p/s: sy tak make-up lg my desktop.nanti2 la kot.holiday masih panjang lg kan?



www.tips-fb.com

2 gigitan apple:

::aLiaraiHana azHari:: said...

husna..
buHsan sGt ke drumah??
jOm kUa?? nak???

nana said...

bole..tp alia fetch kita kt umah yep..