Monday, October 6, 2008

.exhausted.




assalamualaikum..kami nak raya!!

[ha jemputlah duduk kat luar ye].adoy,ramainya bebudak yg datang nak beraya. tak kira waktu main serbu je rumah orang.lepastu pulak kalau nak kata nak ziarah member,rasanya mcm tak kenal pun dorang tu sume. [eh,i kenal ke you all ni? :P]


setiap hari mesti ada la beberapa kumpulan bebudak yg dtg mengetuk pintu rumah.kdg2 tu sampai lebih 10 orang sekali yg dtg.ikutkan mmg malas nak layan.mood raya pun tak ada.

ni nak mintak kerjasama la dr korang sume kan.kalau ada adik2 kecik ke anak buah ke mintak nasihatkan la jgn main serbu je kt rumah orang,terutama yg tak kenal tu.so irritating taw..


nak tau pe yg sy suka time raya ni?banyak sangattt drama melayu..!! on je tv, ada je cite best. seronok je hati ni!! prima,kirana,ria,tv1-tv3,waahh..rambang mata pilih nak tgk yg mana satu! hehe :p,kalau ada 10 tv,boleh la bukak semua kan? :p


tetiba rasa terlapar pulak. & rasa nak makan semua yg ada kt atas ni. ice cream utk legakan sakit tekak,coklat & donut utk mengilukan gigi.hehe.

oh ye,utk bebudak PMR tu silalah jd budak skema sebentar yer.special dedication to cik lala and wanie :

GOOD LUCK FOR PMR! pastikan dpt semua A..nnt sy belanja aiskrim :P.tak lupa pd semua yg nak ambil final exam tanpa mengira warna kulit,paras rupa,keturunan ataupun harta kekayaan anda,ALL the best !

Bittaufiq wan- najah!

nota kaki tgn :// sy xabis study lgggg..jem jap kpale ni.sume subject susah! ingatkan 4 subjects je xde la nak pening2 sgt,rupanya lg teruk..sbb bnyk core subjects.doa-doakan la sy dpt capai target sem ni.kalau x bleh meraung 1 kmpg..oh ye raya kali ni kurang best kata cousin2 ku,sbb sy xde.hehe :p *ber-sms bersama mereka haritu*

last but not least, SLEEP is the best policy ever.

hehe..

www.tips-fb.com

4 gigitan apple:

Ynn Ainul said...

bdk bdk mmg menyusahkan :P bhaha

wah, sme lh kite, sbject sem ni mmg susah nk score duhh

nana said...

tau xper.agk stress la juge :(

berrykisses said...

salam ziarah .

wahh ,
eskrem tu nmpk cdap laa .
de lebih x ? ;D

nana said...

lebih takde.kurang ade.hehe.