Monday, September 1, 2008

.pilu dihati.
















bismillahirahmanirahim.........




kehadapan dan kebelakang kpd semua yg sedang membaca.

smoga berada dibawah lindungan NYA. (the almighty)

& junjungan besar our beloved prophet ( peace be upon him )...






cik teringat nak post entry ni bila terbaca entry cik yana tuu



masa semester 1,first time la kan duduk hostel.first time juga puasa dgn kawan2.mmg best la.sbb balik je dr kelas msti kitorang g bazar ramadhan luar dr cfs iium ( centre for foundation studies international islamic university malaysia).masa tu kt seksyen 17,PJ lagi.sebelum pindah Nilai.




kat atas ni la gambar kitorang.hee.
lepas tu makan la ramai2 & sebelum tu bentang suratkhabar kt bawah.pas dah makan n solat maghrib nnt ramai2 turun kt bawah solat terawih.blok sy namanya mahallah aisyah.kt bawah ( court badminton ) dipasang khemah khas utk semayang terawih.sbb kalau g masjid confirm penuh.lgpun imam kat blok sy tu student uia jgk.cuma dorang tu bekas pelajar darul quran.(hafiz la kiranya). dlm 4-5 org jgk.

uishh.& now i miss the moment till now.skang ni sy dah tak berapa kamceng dgn roomates skang.tak tau la.mgkn ramai sgt sebilik.so mmg tak boleh nak rapat dgn semua.bygkan lah.22 orang tu kot?

giler kot.



waaaaaaaaaaaaaaa.

serius tak tau camna life dibulan berkat ni.harini sy akan pulang semula ke hostel.

minggu ni ada kuiz statistics ( hr rabu ) & practical computer ( hr sabtu ).so maybe i will not going back to home this week..



p/s: && time2 mcmni la jgk akan dpt msg or comment dr orang yg jarang bagi msg or comment..hahaha.sgt menarik bukan?


www.tips-fb.com

2 gigitan apple:

ynn;) said...

wah sudah ad ilham ya bila teringat cerita ai :D hihi, sedih kn? smua jadi tdk sama oh :(

nana said...

taw takper..ynn pnye psl la ni.kite teringat kisah dulu2.hehe :P