Sunday, July 13, 2008

the feeling.

currently things dat are revolving in my mind :

a ) Quiz Computer & Economics next week
b) Test Computer on 19/7
c) Peers training on 19 - 20 /7
d) Mid semester exam

sy nak cakap psl 'peers training' tu.sebenarnya haritu dapat tahu yg sy terpilih jd one of the peers.peers ni macam pembimbing rakan sebaya la.benda ni bawah department leadership and training(LTD).sy hepi sgt.yelah sepanjang blaja kt cfs iium ni xpenah aktif dalam apa2 kan.jadi,smlm dpt msg dr staff office LTD tu berbunyi :

"to all new appointed cfs peer,u are required to attend peer training at pj campus on 19 and 20 july 2008.transport will be provided on 18 july at 8pm in front of block a..tq"

im a bit suprised time tu.sbb masa yg diadakan training tu sy ada test computer.sy pun tanya la staff tu.dia cakap kalau sy xpegi training tu nama sy akan dibuang dr peer list ! hey what to do?!! i have an important exam!kdg2 sy terfikir,kenapa la banyak halangan bila sy nak mencuba something new..sgt sedih..mungkin takde rezeki..pihak LTD pun satu,tak reti nak check schedule..sy sgt tak puas hati ni..& very frustrated..

kalau ikut priority of course la exam is more important than going to the peer training tu.
takpelah.redha je la kan?

tutup cerita.bout this week,everything went smoothly.ada quiz stastictics yg diadakan secara mengejut.baru tau pkul 12 malam sebelum hari kejadian.dah la penat baru balik dr library.dgn keadaan mengantuk kena la study stat.nasib soalannya taklah susah mana.*ye ke?*



www.tips-fb.com

0 gigitan apple: