Saturday, June 21, 2008

to whom it may concern.

apa perasaan korang kalau tempat belajar korang cam dikutuk2?ataupun dimain2kan?yelah UIA kan?ade je mulut2 lepas yg takde insuran tu.uia is definitely a good university !!! kalau tak nak masuk uia dari awal,pls la dr awal lg jangan apply.buat menyusahkan diri je & maybe will effect others too.kdg2 pelik dgn tanggapan sesetengah orang tentang uia.sy tak tahu apa yg mereka fikirkan!! tp kdg2 bila explore some blog kemudian rasa geram dan sakit hati sgt bila mereka kaitkan sesuatu dgn uia.especially bout tudung.penah dpt comment dr sumbody ni.dia tanya la sy masuk mana kan.pastu sy ckp la "uia,nape nak masuk gak ke?".dia pun reply ckp " sy tak alim la."pastu gelak2.ya allah.dia mcm nak main2kan.sy btul2 geram time tu.ada ubi,ada batas,ada hari,boleh lah dapat balasan. www.tips-fb.com

2 gigitan apple:

Freakyy Afyy said...

Duhhh.
Narrow minded nyee those ppls kann?
Haiyaaa.
UIA bagusss apeee.
;DD

nana said...

mmg pun.blaah la dorang !hahah
rindu macek afyy!!