Sunday, June 8, 2008

tired



my bro




laksa.my favie.


harini my fam ( excluding my sis ) pegi shah alam.nak hantar laptop my cousin kt UiTm Shah Alam.masa balik kelantan tempohari ,makcikku mengirim laptop.sbb masa cousinku pulang ke uitm dia tak sempat nak bawak laptop sbb rosak.skang ni dah repair.bertolak dalam 11 lebih pagi.sampai disana terus mencari kolej kenanga 5,iaitu hostelnya.

sy tengok keadaan di uitm shah alam tu agak menyeramkan.tak tau la kenapa.sbb mungkin tak nampak kelibat orang.sunyi sepi.lepastu pulak semua bangunan lama.

lpstu kami bergerak ke giant shah alam ( my cousin ikut skali ).nak bwk dia jalan2 & makan2.
lps lebih dr 1 jam shopping kami ke sacc mall pula.sempat juga singgah ke alam sentral.agak ramai juga harini.~

masa kat sacc mall tu my cousin nampak diana rafar.lepas tu dia nak snap pic dr jauh.skali diana rafar nampak.dia pun panggil kami dtg.hehe :D.amik la pic dgn dia.lps tu dia tanya duk mane sume.skali dia offer suruh beli produk dia.kami pun mcm..ala takpelaa.pastu tros blah.haha~

www.tips-fb.com

1 gigitan apple:

Abdul Mu'in Bin Mukhni said...

humm .. akk ad akk lg ke? x taw plak